Nieuwsbrief 13 – mei 2021

NIEUWSBRIEF nr. 13 – mei 2021

Nog onzeker of het Boezemcafé van woensdag 26 mei kan doorgaan ivm coronamaatregelen 

De horeca en daarmee ook de mooie locatie van het Boezemcafé zijn helaas binnen nog gesloten. Het terras is wel geopend, maar daar mogen slechts 2 personen uit verschillende huishoudens aan één tafeltje zitten. Het is ook nog steeds niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen. Vooralsnog is de volgende persconferentie gepland op dinsdag 11 mei, dus we zullen nog even geduld moeten hebben (en intussen duimen|) of het Boezemcafé van 26 mei a.s. al dan niet kan doorgaan. Dat blijft dus nog even spannend. We zullen iedereen kort na de persconferentie en het bekendmaken van de hopelijk nieuwe versoepelingen een nieuwsflits hierover sturen.

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s. en dan…

We duimen en hopen natuurlijk dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze 10e keer en dus jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. Alles is geregeld  om onze gasten daar weer te kunnen ontvangen. Als professional schuift deze keer aan bij de koffie Angelique Oudejans, huid- en oedeemtherapeute bij Huidzorg Oegstgeest (www.huidzorgoegstgeest.nl ) Zij beantwoordt graag alle vragen van de gasten over oedeemvorming en -therapie na de operatie en bestralingen bij borstkanker.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                 Jacqueline Eenens 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Volg ons op FB

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException

12 months ago

Het Boezemcafé

OKTOBERMAAND BORSTKANKERMAAND
Vandaag is het 1 oktober, de start van de borstkankermaand. En daarmee de start van veel initiatieven rondom borstkanker op het gebied van voorlichting, sponsoring projecten of onderzoeken etc. Zo vindt er vanavond om 19.00 u. een livestream plaats van Livestream Limburgse Decolletés, alleen de naam is al geweldig. Een topteam op het gebied van borstkanker en borstreconstructie van het MUMC geeft hierover en over hun onderzoeken voorlichting. Je kunt je nog aanmelden en je vragen nog insturen via deze website: www.mumc.nl/limburgsedecolletes . Mijn vraag heb ik al gesteld: Waarom wordt nog zo vaak directe reconstructie met een siliconenprothese als eerste optie aangeboden aan de patiënt nu de risico's en problematiek hiervan steeds duidelijker worden?

Ook de Borstkankervereniging Nederland geeft veel online webinars de komende maand over diverse onderwerpen. Zeker de moeite waard om op de website www.borstkanker.nl te kijken of iets je interesse heeft. En dan is er natuurlijk ook het Borstkankersymposium dat dit jaar ook geheel online wordt georganiseerd op 10 en 24 oktober a.s. Het is misschien even wennen al die online events maar het is wel zo comfortabel en letterlijk en figuurlijk heel laagdrempelig vanuit je eigen huis.

Ik realiseer me heel goed dat, als je nog in het behandelproces zit, of het nog allemaal vers is, de maand oktober juist een hele confronterende maand kan zijn. Je wordt op zoveel plekken (t.v., kranten, tijdschriften) geattendeerd op de ziekte die je zo heeft geraakt en waar je graag ook wel af en toe eens afstand van wil meenemen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik aanvankelijk geen roze lintje kon zien... Maar nu zie ik in dat juist door deze aandacht in de maand oktober er zoveel vooruitgang kan worden geboekt in onderzoeken naar (behandelmethodes) voor borstkanker. Dus.. kom maar op met dat lintje. Het is ergens goed voor.
...

View on Facebook

12 months ago

Het Boezemcafé

Omslagfoto van Het Boezemcafé ...

View on Facebook

1 years ago

Het Boezemcafé

"Heel gezellig en waardevol, respect!"

Woensdag 9 september vond Het Boezemcafé plaats in Brasserie Hemels Oegstgeest. We mochten op deze gezellige plek een groep dames ontvangen die al snel met elkaar in gesprek raakten. "Hier kunnen we alles bespreken en hoeven we met niemand rekening te houden" was een van de opmerkingen die ik hoorde.

Er werd over en weer veel verteld en herkenning gevonden, maar ook goede tips uitgewisseld b.v. over de Qups van ProudBreast en Qups volgers. Nathalie van Cosmederma schoof aan om vragen te beantwoorden m.b.t. huidproblematiek na chemo of bestralingen en Jacqueline Steenvoorden was als gastvrouw aanwezig, zo fijn! Dank ook aan Weleda City Spa Nederland in Oegstgeest voor de mooie bijdrage aan de goodiebag. Dank aan Hemels voor de warme ontvangst en lekkere koffie, thee en aangeboden lekkers. Zonder het Fonds 1818 zou het Boezemcafé niet in deze vorm kunnen worden georganiseerd.

25 november a.s. vindt het Boezemcafé voor de 10e en laatste keer dit jaar plaats. De eerste gasten staan alweer op de lijst. Same time, same place, van harte welkom!
...

View on Facebook

1 years ago

Het Boezemcafé

DAT MAG IN DE KRANT!
Het Boezemcafé is weer geopend a.s. woensdag 9 september van 10 - 12 u. bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Heb je borstkanker (gehad) en vind je het fijn eens met lotgenoten te praten? Je bent van harte welkom!

Graag even aanmelden via boezemcafe@gmail.com. Misschien tot ziens?!
...

View on Facebook

1 years ago

Het Boezemcafé

WAT KAN HET BOEZEMCAFÉ EIGENLIJK VOOR JE BETEKENEN?💗
Op 9 september a.s. van 10.00-12.00 is het Boezemcafé voor het eerst na de coronacrisis weer geopend. En dat helemaal coronaproof, daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Waarom zou je eigenlijk naar het Boezemcafé komen als je borstkanker hebt (gehad)?
Wat eigenlijk iedere keer als belangrijkste reden wordt aangegeven door onze bezoekers, jong en ouder, is de ontmoetingen met dames die min of meer dezelfde ervaringen hebben als jij. De herkenning, erkenning en het aan een half woord genoeg hebben is vaak lastig te vinden in je eigen omgeving. Bij het Boezemcafé kun je eens rustig je hart luchten zonder dat je jezelf een zeur vindt... (ook al ben je dat natuurlijk niet). Het kan best even spannend zijn in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen stappen en dan ook nog in de wetenschap dat het over borstkanker gaat, iets wat je misschien liever zo snel mogelijk wilt vergeten. Maar de ervaring heeft geleerd dat Delen is Helen. En dat gebeurt bij het Boezemcafé. Alle dames vinden het een waardevolle ochtend met mooie ontmoetingen en gaan met een wat lichter rugzakje naar huis. En met een mooie goodiebag natuurlijk, want er mag ook wel eens een beetje verwend worden na alle zware momenten waar je doorheen bent gegaan.
Daarnaast worden er waardevolle ervaringen en tips uitgewisseld en is er altijd een professional aanwezig die geen presentatie houdt, maar gewoon gezellig aanschuift bij de koffie en al je vragen op haar werkgebied beantwoord. Deze keer is dat Nathalie Burger van Cosmederma voor al je vragen op het gebied van o.a. medische dermatografie (bv tepeltatoeage), aanbrengen van wenkbrauwen voor of na chemotherapie of huidverbetering na chemobehandelingen.
Je bent van harte welkom op woensdag 9 september a.s. bij Brasserie Hemels Oegstgeest . De gastvrouwen van het Boezemcafé heten je graag van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 u. Graag even aanmelden van tevoren via boezemcafe@gmail.com of 06 21426567
...

View on Facebook

Nieuwsbrief 12 – Maart 2021

NIEUWSBRIEF nr. 12 – maart 2021

Het Boezemcafé van a.s. woensdag 3 maart kan helaas niet doorgaan.

De horeca en daarmee ook onze geweldige locatie blijven voorlopig helaas nog gesloten. Dus het Boezemcafé van 3 maart a.s. kan tot onze grote spijt niet doorgaan  Daarbij is het ook niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen.

Maar we hebben wel weer een alternatief

Net als de vorige keer kan er een afspraak gemaakt om met elkaar te (video)bellen. Ik maak daarvoor graag ruimte in mijn agenda en/of breng je in contact met een lotgenote. In deze tijd van verminderde sociale contacten, beperkt ziekenhuisbezoek en minder psychosociale ondersteuning is gebleken dat hieraan behoefte is. Dus: ken je iemand die met vragen zit of wil je zelf even je hart luchten of zit je verlegen om wat tips, neem dan gerust per email of whatsapp contact met ons op. 

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s.!

We duimen en hopen dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. We hebben onlangs subsidie van Fonds 1818 gekregen, wat de voortgang van het Boezemcafé voor dit jaar weer garandeert, mits corona geen roet in het eten gooit natuurlijk…

De gastvrouwen van het Boezemcafé en ik staan te trappelen om onze gasten weer te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi voorjaars Boezemcafé  van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten van harte welkom op 26 mei a.s.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,           Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 11 december 2020

NIEUWSBRIEF nr. 11 – december 2020

Het Boezemcafé gaat door in 2021!

Helaas werd ook het Boezemcafé en onze locatie Brasserie Hemels het afgelopen jaar getroffen door de impact van het coronavirus. Twee keer kon het café hierdoor niet plaatsvinden, wat voor veel teleurgestelde ‘Boezemvriendinnen’ zorgde. Het onderlinge contact werd duidelijk gemist! Daarom een korte extra nieuwsbrief om te laten weten dat het Boezemcafé DOORGAAT in 2021!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het echt gaat om het persoonlijke contact met elkaar, elkaar in de ogen zien terwijl er al snel zoveel vertrouwelijkheden worden uitgewisseld. Dat is toch lastiger gebleken om online tot stand te brengen. Dat is voor ons een grote stimulans om met goede moed vooruit te kijken naar mogelijkheden in het nieuwe jaar.

We duimen dat ons eerste geplande Boezemcafé (onze 10e editie!) op woensdag 3 maart 2021 kan doorgaan, zodat we weer die mooie plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. Brasserie Hemels in Oegstgeest was onze zeer gewaardeerde locatie waar wij ons erg welkom voelden. Hierbij nogmaals dank dat we in 2020 toch twee keer geheel belangeloos te gast mochten zijn bij jullie!

De gastvrouwen van het Boezemcafé staan weer met veel zin klaar de gasten te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi jaar van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten weer van harte welkom in het Boezemcafé.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 3 maart van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws. Voor nu wensen we iedereen een zo mooi als mogelijke kersttijd en een beter 2021. Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens in het nieuwe jaar.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                   Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 10 november 2020

NIEUWSBRIEF nr. 10 – november 2020

Het Boezemcafé van 25 november a.s. kan helaas niet doorgaan.  

Het Boezemcafé van 25 november a.s. kan helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus. Helaas is de horeca en daarmee ook onze geweldige locatie voorlopig nog gesloten. Daarbij is het ook niet mogelijk op een andere locatie met een groep bijeen te komen. Dat is natuurlijk heel jammer, zeker omdat het onze jubileumeditie (de 10e keer!) zou zijn. Maar die houden we tegoed!

Wat kan er wel?

Net in deze tijd van verminderde sociale contacten, beperkt ziekenhuisbezoek en minder psychosociale ondersteuning is er wel degelijk behoefte aan contact van lotgenoten. Dus: zit je met vragen, wil je even je hart luchten, etc. neem dan gerust per email of whatsapp/sms contact op met Jacqueline van het Boezemcafé. We maken dan een afspraak om een met elkaar te (video)bellen. Wellicht kan ik je ook in contact brengen met een lotgenote van het Boezemcafé of je van wat handige tips voorzien.

Het Boezemcafé in 2021

De plannen zijn er om het Boezemcafé in 2021 te laten doorgaan! Brasserie Hemels in Oegstgeest wil ook in het nieuwe jaar weer graag onze warme, gezellige en gastvrije huiskamer zijn. Zoals ook al door veel bezoekers aangeven: beter wordt het niet!

De data zullen voor 2021 z.s.m. worden vastgesteld en bekend worden gemaakt.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 of volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Voor nu wensen we iedereen een mooie wintertijd. Blijf gezond en dan hopelijk (weer) tot ziens in het nieuwe jaar. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 9 – augustus 2020

NIEUWSBRIEF 9 – augustus 2020

Het Boezemcafé van 9 september a.s. gaat door!

We zijn blij dat het – zoals het er nu uitziet – het Boezemcafé van 9 september a.s. kan doorgaan. Van 10.00 – 12.00 u. zijn we van harte welkom in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Het afgescheiden stuk van de brasserie wordt weer voor ons ingericht, geheel coronaproof zodat het mogelijk is voldoende afstand te bewaren maar toch gezellig bij elkaar te zitten. Toegang is gratis en we ontvangen zoals altijd graag onze gasten met koffie, thee en wat lekkers erbij. Dit wordt aangeboden door het Boezemcafé i.s.m. Brasserie Hemels.

Locatie Boezemcafé

Brasserie Hemels is gelegen aan de Terweeweg 5-C (hoek De Kempenaerstraat/ Terweeweg) en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of op het parkeerterreintje achter AH (gratis  met blauwe schijf).

Bij de koffie schuift deze keer aan…..

Nathalie Burger van Cosmederma uit Leiden (www.cosmederma.nl). Nathalie is gespecialiseerd in medische dermatografie, b.v. tepeltatoeage, littekenverbetering en het aanbrengen van ontbrekende wenkbrauwen of wimpers na chemotherapie. Daarnaast kun je bij haar terecht voor huidverbetering/-verjonging b.v. na de behandelingen voor borstkanker. Nathalie beantwoordt tussen de koffie door graag alle vragen of geeft tips.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je er graag eentje wilt hebben.

Aanmelden graag via boezemcafe@gmail.com, tel. 0621426567 (bellen, sms of whatsapp) of via de facebookpagina van het Boezemcafé. Wil je hierbij je emailadres en telefoonnummer achterlaten?

Het volgende Boezemcafé (de 10e!) en het laatste café van 2020 is op  25 november 2020

Ik wens iedereen een mooie staart van de zomer en hopelijk tot ziens op woensdagochtend 9 september!

Lieve groet,                            Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567. Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

 

Nieuwsbrief 8 – maart 2020

NIEUWSBRIEF 8 – maart 2020
Het Boezemcafé van 13 mei a.s. kan door coronavirus helaas niet doorgaan, maar…..

Het is nu al duidelijk dat het Boezemcafé van 13 mei door de maatregelen die getroffen zijn in verband met het coronavirus helaas niet kan doorgaan. Tot 1 juni zijn samenkomsten niet toegestaan en ook onze geweldige nieuwe locatie zal op 13 mei nog gesloten zijn. Dat is natuurlijk heel erg jammer. Maar.. dat betekent niet dat er in de tussentijd geen contact met elkaar mogelijk is!

Contact met lotgenoten in coronatijd
Gebleken is dat er nou net in deze tijd waarin sociale contacten beperkt zijn en ook veel plekken waar lotgenotencontact plaatsvindt (b.v. oncopleinen of inloophuizen of natuurlijk het Boezemcafé zelf) gesloten zijn, nét behoefte is aan contact met lotgenoten. Alle onzekerheden van het coronavirus komen nog eens bovenop de onzekerheden die borstkanker onherroepelijk met zich meebrengt. Onderzoeken en controles worden nu misschien opgeschoven en de zorg kan moeilijker bereikbaar zijn in deze tijd. Dan kun je je wel eens alleen voelen. Daarom is er ….

Vanaf woensdag 1 april tot en met woensdag 27 mei een tweewekelijks Online Boezemcafé!
Vanaf 1 april is iedere 2 weken van 10.30 u. – 12.00 u. het ONLINE BOEZEMCAFÉ geopend! Hier kunnen dames die geraakt zijn door borstkanker even hun hart luchten, een tip vragen, bijpraten, etc. Alles wat er normaal gesproken ook in het ‘live’ Boezemcafé gebeurt. Alleen… voor de koffie en thee met wat lekkers erbij moet je nu zelf even zorgen.

Data Online Boezemcafé
Op woensdag van 10.30 – 12.00 u: 1 april, 15 april,  29 april, 13 mei 27 mei

Hoe werkt het Online Boezemcafé?
Dat is echt niet ingewikkeld. Stuur iedere keer als je wilt deelnemen een mailtje met daarin je telefoonnummer en emailadres naar boezemcafe@gmail.com. Je krijgt dan van mij via de mail een uitnodiging met een link om via Zoom om deel te nemen aan het Online Boezemcafé. Als je klikt op die mail, download je automatisch en heel eenvoudig met een paar klikken het programma Zoom op je telefoon, Ipad, vaste computer of laptop. Het moet wel een apparaat zijn met camera, anders ben je niet zichtbaar voor elkaar. Vul in Zoom het nummer van de ‘Meeting ID’ en het ‘Password’ nummer uit de mail in. Daarmee kom je terecht in het online Boezemcafé. We starten (het liefst) gezamenlijk om 10.30 en we blijven open tot 12.00 u.

De data voor 2020 voor het Live Boezemcafé in Brasserie Hemels:  9 september  25 november

Hopelijk tot ziens op woensdagochtend 1 april in het Eerste Online Boezemcafé!
Lieve groet, Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 7 – januari 2020

NIEUWSBRIEF januari 2020

HET BOEZEMCAFÉ WENST ALLE GASTEN EN BETROKKENEN EEN GELUKKIG EN BOVENAL GEZOND NIEUW JAAR!

Nieuw Jaar – Nieuw Boezemcafé!

Na 2 jaar in Warmond het Boezemcafé georganiseerd te hebben, werd het door het groeiende aantal gasten tijd voor een grotere locatie. Daarnaast bestond de wens voor een centralere locatie dichterbij Leiden/Leiderdorp en station Leiden. We zijn trots te melden dat dit jaar het Boezemcafé wordt georganiseerd in BRASSERIE HEMELS aan de Terweeweg 5-C in Oegstgeest. In een afgescheiden deel van deze sfeervolle en huiselijke brasserie is rust en ruimte voor ontmoetingen tussen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. 

Het Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden e.o. opent op woensdag 12 februari 2020 van 10.00 – 12.00 haar deuren voor het eerst in Brasserie Hemels in Oegstgeest

Verder verandert er niet veel… we ontvangen zoals altijd graag onze gasten met koffie, thee en wat lekkers erbij. 2 kopjes koffie/thee worden aangeboden door het Boezemcafé i.s.m. Brasserie Hemels. Regelmatig schuift een professional in de borstkankerzorg bij de koffie aan. Na 12.00 u. nog niet uitgepraat met elkaar? Blijf dan gerust hangen voor b.v. de lunch met 10% korting, aangeboden door Hemels. Brasserie Hemels is gelegen aan de Terweeweg 5-C (hoek De Kempenaerstraat/ Terweeweg) en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of op het parkeerterreintje achter AH (gratis met blauwe schijf).

NIEUW: Graag aanmelden via boezemcafe@gmail.com, tel. 0621426567 (bellen, sms of whatsapp) of via de facebookpagina van het Boezemcafé. Toegang blijft natuurlijk gratis!

Afscheid Jacqueline van Heteren

Het Boezemcafé wordt vanaf dit jaar voortgezet door Jacqueline Eenens (de blonde) en een klein team van lieve vrijwilligers. Jacqueline van Heteren heeft besloten met het Boezemcafé te stoppen. Veel dank voor haar inspanningen en gastvrijheid in de beginjaren van het Boezemcafé!

“ Na twee jaar met heel veel plezier ‘t BoezemCafe bij mij op de Herenweg samen met Jacqueline te hebben georganiseerd, is het voor mij tijd voor iets anders. Ik ben heel dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van jullie verhalen. Ze hebben mij ontroerd, veel geleerd en doen beseffen dat gezondheid een ‘fragiel’ iets is. Ik wens jullie alle goeds en liefde. Jacqueline “

Voor de agenda’s! De data voor het Boezemcafé in 2020 in Brasserie Hemels zijn:

♥ 12 februari

♥ 13 mei

♥   9 september

♥ 25 november

Hopelijk tot ziens op 12 februari a.s.!

Lieve groet,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook of website www.boezemcafe.nl

Nieuwe datum Boezemcafé: 10 oktober a.s.

Boezemcafé Duin- en Bollenstreek en Leiden opent weer haar deuren op 10 oktober a.s.

Op woensdag 10 oktober a.s. gaat het Boezemcafé weer open, de laatste van 2018 alweer. Maar… goed nieuws: met alle enthousiaste reacties gaan we zeker door in het nieuwe jaar! Daarover volgt later dit jaar meer informatie.
We heten iedereen weer van harte welkom, van 10.00 – 12.30 u. aan de Herenweg 101 in Warmond (same time, same place) voor koffie, thee, huisgemaakte taart en natuurlijk een goed gesprek en wat info. Aanmelden via mail mag (of via de facebookpagina van het Boezemcafé), maar is niet verplicht. De deur staat open, loop gerust binnen!

Printen? Download de Nieuwsbrief nr. 2

 

Borstkankersymposium 6 oktober 2018

Op 6 oktober 2018 wordt het vierde Borstkankersymposium georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het Borstkankersymposium vindt plaats in een prettige sfeer, is goed georganiseerd en erg informatief. Je kunt de workshops en lezingen selecteren die jouw interesse hebben en toegang is inclusief een goed verzorgde lunch.
Jacqueline (de blonde) van Up and Up Coaching heeft samen met een collega een stand op het symposium om bezoekers te informeren over wat wij kunnen betekenen met onze diensten waarmee wij steun of hulp kunnen bieden tijdens of na de behandeling van borstkanker.
Wij hebben met de organisatie van het symposium afgesproken dat wij onze relaties (en dus ook de gasten van het

Boezemcafé) tegen een lage toegangsprijs mogen uitnodigen om naar het Borstkankersymposium te komen. Je mag ook je (boezem)vriendin of partner, of wie dan ook meenemen, allemaal tegen dezelfde voordelige toegangsprijs met onderstaande code.Op de website van het Borstkankersymposium vind je meer informatie en kun je je inschrijven om aan het symposium deel te nemen. De gewone toegangsprijs bedraagt € 25,00. Met de korting die ik heb afgesproken, bedraagt de toegangsprijs € 10,00. Gebruik dan bij inschrijving als kortingscode: upandup.

Het zou leuk zijn wat bekenden in Doorn te kunnen begroeten!

Initiatiefnemers

Parkeren

Parkeren kan nabij de Herenweg 101, nl. bij Basisschool De Waaier, zie ROUTE. Vanuit de Herenweg rijd je de Laan van Oostergeest in, dan kom je bij de school.