Volg ons op FB

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460

NIEUWSBRIEF nr. 23 – november 2023

Het Boezemcafé opent op NIEUWE LOCATIE op woensdag 29 november a.s.    

Zoals al eerder aangekondigd verhuist het Boezemcafé vanaf 29 november a.s. naar de sfeervolle locatie van Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier 51 in Sassenheim. Je kunt voor de deur parkeren en het OV is ook prima! N.B.: je moet één trap omhoog naar ‘onze’ vide en er is helaas geen lift aanwezig. Als gastvrouwen zullen aanwezig zijn Nicole, Sylvia en Jacqueline.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Het Boezemcafé draait vooral om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Regelmatig schuift een gast uit de borstkankerzorg aan voor wat extra informatie op zijn/haar vakgebied. Deze keer is dat Sabine Wernars. Sabine is een van de drijvende krachten achter het landelijke Borstkankersymposium (op 16 maart 2024), georganiseerd door de Stichting Jij speelt de hoofdrol. Tevens is een van haar aandachtspunten de combinatie werk en kanker.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. We hebben onlangs nieuwe voorraad gekregen van Yvonne!  Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Voor de agenda de data van 2024

Dit is alweer het laatste Boezemcafé van 2023, maar we gaan door in 2024! De voorlopige nieuwe data voor 2024 zijn: 28 februari, 22 mei, 4 september en 27 november van 10.00-12.00 u.

In de bijlage tref je een uitnodiging aan voor een herhaling van de succesvolle workshop met het thema ‘Selfcare, hoe zorg je goed voor jezelf in tijden van en na (borst)kanker’ die op vrijdag 17 november a.s. wordt gegeven door Jacqueline Eenens (coach bij borstkanker) en Fanina Luiten (mindfulnesstrainer bij kanker) in het Adamas huis in Nieuw Vennep. Opgeven via Adamas. Welkom!

Donatie aan het Boezemcafé

Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk  te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten in principe gratis. Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan  via onderstaande link en op 29 november a.s. ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank voor de ondersteuning!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=uiDQG-YITNOyp2MhgAaUNQ

Meer informatie en/of wil je je aanmelden voor 29 november?

Dat kan via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Voel je welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 22 – augustus 2023

Het Boezemcafé gaat weer open op woensdag 6 september a.s.
Na een fijn en drukbezocht lustrum-Boezemcafé op 24 mei jl. gaat het Boezemcafé weer open op woensdag 6 september a.s. van 10.00 tot 12.00 u. We zijn weer welkom op ‘onze’ vaste plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zijn aanwezig Peggy en 2 Jacqueline’s.

De ontmoeting staat centraal
Het Boezemcafé draait vooral om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Regelmatig schuift een gast uit de borstkankerzorg aan voor wat extra informatie op zijn/haar vakgebied. Deze keer kiezen we bewust voor de rust en de ontmoeting en de gesprekken met elkaar. De volgende keer zal er wel weer een gast zijn, nl. Sabine Wernars. Zij is de drijvende kracht achter het landelijke borstkankersymposium en een van haar aandachtspunten is de combinatie werk en kanker.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. We hebben een mooie nieuwe voorraad gekregen van Yvonne! Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Voor de agenda
De laatste data voor 2023 zijn 6 september, 29 november van 10.00-12.00 u.
In de bijlage tref je een uitnodiging aan voor een workshop op zaterdag 28 oktober a.s. met het thema ‘Loslaten en weer genieten na kanker’, gegeven door Jacqueline Eenens (coach bij borstkanker) en Fanina Luiten (mindfulnesstrainer bij kanker).

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 6 september ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank voor de ondersteuning!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=WLbs4WLBRaqbeTxYKBSkqA

Meer informatie en/of aanmelden voor 6 september?
Als je 6 september wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Voel je welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

HET BOEZEMCAFÉ ONTVANGT DONATIE VAN DE SOEK

Het Boezemcafé ontving op 20 juli jl. een cheque ter waarde van € 500,00 uit handen van de voorzitter van de SOEK, kringloopwinkel Oegstgeest Wij zijn hier heel blij mee! Wij vinden deze erkenning belangrijk, niet alleen vanwege het fijne geldbedrag, maar ook omdat het aangeeft dat het Boezemcafé een belangrijke maatschappelijke functie vervult in de regio.
Het Boezemcafé is de SOEK, haar vrijwillige medewerkers, de inbrengers en kopers van goederen (waar we onszelf ook toe mogen rekenen) enorm dankbaar voor deze prachtige donatie. Niet iedereen weet dat veel kringloopwinkels niet alleen een grote maatschappelijke functie vervullen maar ook hun opbrengsten doneren aan goede doelen. Een win-win situatie op zoveel gebieden.

NIEUWSBRIEF nr. 21 – mei 2023

Het Boezemcafé bestaat 5 jaar en viert haar eerste lustrum op 24 mei a.s.
Op 18 april 2018 opende het allereerste Boezemcafé haar deuren. We zijn trots dat we al vijf jaar bestaan en zoveel vrouwen een fijne plek (hebben) kunnen bieden om hun ervaringen met borstkanker met elkaar te delen. Op 24 mei zijn we weer welkom van 10.00 tot 12.00 u. op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zijn aanwezig Nicole, Sylvia en Jacqueline. N.B. lees ook onze speciale jubileumbijlage: De kracht en het effect van Het Boezemcafé (hierachter).

Deze keer schuift bij de koffie aan …
Het Boezemcafé draait vooral om de ontmoetingen van vrouwen tijdens, met of na borstkanker. Daarnaast verstrekken we regelmatig tussen de koffie en de thee door graag wat extra informatie op het gebied van borstkankerzorg. Deze keer hebben we wel een heel bijzondere gast, nl. voor het eerst komt een man naar het Boezemcafé, en wel Menno Wennekers. Menno heeft een eigen fysiotherapiepraktijk in Leiden en is gespecialiseerd in oncologische fysiotherapie, oedeemtherapie en oncologische revalidatie. Hij richt zich in zijn praktijk vooral op de gevolgen van de behandelingen van (borst)kanker. Menno geeft graag meer informatie bij de koffie over b.v. zelfmanagement bij oedeemvorming: wat kun je naast de fysiotherapeutische behandelingen daaraan ook zélf doen?

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken. We hebben een mooie nieuwe voorraad!

Voor de agenda
De data voor 2023 zijn: Woensdag 24 mei, 6 september, 29 november van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 24 mei ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank voor de ondersteuning!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7Sh3tR1SQYiuusUVmDVEXQ

Meer informatie en/of aanmelden voor 24 mei? Als je 24 mei wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens
Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

5 JAAR BOEZEMCAFÉ: DE KRACHT EN HET EFFECT VAN HET BOEZEMCAFÉ

15 februari 2023: het eerste Boezemcafé van ons lustrumjaar vindt plaats. Iedere bijeenkomst draait om prachtige ontmoetingen, maar dit café spande de kroon, afgezien van het feit dat dit het drukst bezochte café ooit was.

Vlak voordat het Boezemcafé zou plaatsvinden, meldde zich op de valreep nog een jonge vrouw aan. Of er nog een plekje was voor haar, ze had net gehoord dat er borstkanker was geconstateerd en kreeg in het ziekenhuis de folder van het Boezemcafé mee. Natuurlijk was er een plekje, ook al wisten we dat het, mede door de komst van onze speciale gast Bratelle, een heel druk bezocht café zou worden.
De twee aanwezige gastvrouwen en ik geven alle gasten graag een persoonlijk en warm welkom en we zijn altijd speciaal alert en attent bij nieuwe gasten. We zorgen ervoor dat ze een fijn plekje krijgen tussen de lotgenoten en zich al snel thuis voelen, want het is natuurlijk toch spannend om zo maar in je eentje, als je toch al niet lekker in je vel zit, een café binnen te stappen waar je niemand kent.
Meteen stelde een van de gastvrouwen deze jonge vrouw op haar gemak en ging gezellig bij haar zitten op een rustig plekje. Op enig moment haalde ze mij erbij en wij raakten ook in gesprek met elkaar. Ik was onder de indruk van het verhaal. Onze nieuwe gast had echt nét gehoord dat er borstkanker was geconstateerd en was vanzelfsprekend nog overweldigd door deze diagnose. Wat er verder aan behandelingen zou volgen was nog onbekend. Ze vertelde dat ze een jong gezin heeft en een drukke baan. Ik herkende alles meteen uit eigen ervaring en wist welke uitdagingen haar te wachten zouden staan, afgezien van de emotionele en fysieke uitdagingen van de behandelingen.

Er gingen meteen radertjes draaien bij mij en ik vroeg haar of het goed was om haar in contact te brengen met een aanwezige gast die in een vergelijkbare situatie had gezeten en al verder in haar traject was. Dat was goed en de betreffende dame vond het ook prima. De dames spraken lange tijd met elkaar en herkenden veel in elkaars situatie. De dame die al wat verder was, vroeg aan de nieuwe gast of zij het misschien fijn zou vinden als zij haar buddy zou worden voor de komende tijd. Dan kon ze haar verder bijstaan en zou haar steun verder kunnen reiken dan alleen vandaag in het Boezemcafé. Dat idee werd onmiddellijk omarmd. Ze wisselden elkaars gegevens uit.

Ik liep ook naar Yvonne, de maakster van de Heartpillows, die toevallig aanwezig was. Yvonne maakt voor het Boezemcafé en veel ziekenhuizen in de omgeving en ook op bestelling hartvormige, zachte en ergonomisch verantwoord kussentje in fijne stofjes, ter verlichting na een borstoperatie. Dit doet zij, net als wij, als vrijwilliger en zonder kosten. Ik vroeg haar of deze gast bij wijze van grote uitzondering 3 kussentjes kon meenemen, ook voor haar kinderen. Yvonne ging bij haar zitten en kwam uit op een veel beter en mooier idee: zij ging speciaal voor haar 1 gewone Heartpillow maken en 2 bijpassende kleintjes voor de kinderen. Een prachtige en uitzonderlijke geste. Ook zij wisselden elkaars gegevens uit.

Bovenstaand verhaaltje is slechts één voorbeeld van de vele mooie momenten die de afgelopen vijf jaar plaatsvonden in het Boezemcafé. En het geeft precies weer waarom we dit al vijf jaar met veel enthousiasme en inzet doen: we kunnen een klein beetje het verschil maken in het leven van een borstkankerpatiënte die met veel uitdagingen te kampen heeft en waar niet altijd in het eigen netwerk begrip voor is . Als er al een eigen netwerk is, wat echt niet vanzelfsprekend is.

Wij geloven in verbinding. Dus als het aan ons ligt, knopen we nog eens 5 jaar vast aan het Boezemcafé, in de hoop en in het vaste vertrouwen dat we nog veel vrouwen kunnen helpen met elkaar te verbinden en wat lichter naar huis te gaan in behoorlijk zware tijden.

Namens (andere) Jacqueline, Nicole, Peggy en Sylvia van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

VIERING 1e LUSTRUM op 24 mei 2023

Het Boezemcafé vierde op 24 mei jl. haar eerste lustrum. Unity TV was erbij en maakte er een mooie reportage van die je hier kunt terugkijken (met toestemming van iedereen die in beeld is).

Onderstaand gedichtje kreeg Het Boezemcafé van een van onze gasten ter ere van ons 5-jarig jubileum. Wat een mooi eerbetoon!

“Het is alweer drie jaar geleden
Mijn eerste Boezemcafé

Elke keer hoge verwachtingen
Elke keer is het anders
Elke keer is het zo mooi

Het is alweer bijna zo ver
Het Boezemcafé

Deze keer het vijfjarig jubileum
Deze keer zal ook zijn als anders
Deze keer ook weer met veel warmte en liefde

Ik ben er
Kom jij ook?”

NIEUWSBRIEF nr. 20 – februari 2023

Het Boezemcafé opent voor de eerste keer in het nieuwe jaar op 15 februari a.s.
Het Boezemcafé is er weer op woensdag 15 februari a.s. van 10.00 tot 12.00 u., de eerste keer in ons eerste lustrumjaar! We zijn ook dit jaar weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zullen aanwezig zijn Nicole en 2 x Jacqueline.

Deze keer schuiven bij de koffie aan …
Het Boezemcafé draait met name om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Daarnaast verstrekken we regelmatig tussen de koffie en de thee door graag wat extra informatie op het gebied van borstkankerzorg. Deze keer is aanwezig Bratelle, de nieuwe functionele en comforta- bele beha die helpt bij het verminderen en verlichten van oedeemklachten. Door de masserende werking kan de Bratelle beha helpen om bij oedeemklachten je gemakkelijker te kunnen bewegen en met minder pijn door het leven gaan. En goed om te weten: het Boezemcafé heeft geen aandelen en dit is geen reclamepraatje. Omdat zoveel vrouwen na de behandeling helaas oedeemklachten blijven houden, kan Bratelle een belangrijke aanvulling zijn. Als je geïnteresseerd bent, kun je meteen passen en zien of het wat voor je is. Overigens… ook de dames van Bratelle zijn lotgenoten.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Het Boezemcafé in 2023
In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en ook onze vaste gastvrouwen zijn weer aan boord. Hieronder volgen de data voor 2023:
Woensdag 15 februari, 24 mei, 6 september, 29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 15 februari ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=go9YWVLlQdmkFpFmMMWFTg&qsl_reqcnt=1

Meer informatie en/of aanmelden voor 15 februari? Als je 15 februari wilt komen, wil je je dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens
Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 19 – november 2022

Het Boezemcafé opent weer op 30 november a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u., de laatste keer dit jaar! We zijn weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Jacqueline en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Renske van Schie, wellicht bij sommigen bekend als bezoekster van het Boezemcafé toen zij het proces van borstkanker en de behandelingen daarvoor doormaakte. Renske heeft over wat borstkanker met haar heeft gedaan een prachtig boek geschreven “Kill the bastard” waarin zij met humor, inleving en veel tips haar reis beschrijft. Fijn dat Renske kan aanschuiven om mee te praten.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken uit onze mooie nieuwe voorraad!

Nieuwe datum Workshop Today is a gift

De workshop ‘Today is a gift’ over het thema Selfcare tijdens en na borstkanker is verplaatst naar zaterdag 14 januari 2023 van 14.00 – 17.00 u. in Duinzigt, Oegstgeest. Meer info volgt.

Het Boezemcafé in 2023

In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en zijn ook onze vaste gastvrouwen weer aan boord. Dus we gaan weer een jaartje door! Hieronder volgen de (voorlopige)data voor 2023:

Woensdag *15 februari, *24 mei, *6 september, *29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé

Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om het zo laagdrempelig mogelijk  te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan  via onderstaande link en op 30-11 ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=W6GGdxQ1Rdiyi49W1hQhJA

Meer informatie en/of aanmelden voor 30 november?  Als je 30 november wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 30 november a.s.!  Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 18 – augustus 2022

Het Boezemcafé opent weer op 7 september a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Peggy en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Fanina Luiten, gediplomeerd mindfulness trainer, gespecialiseerd in Mindfulness Based Cancer Recovery. Fanina geeft op diverse locaties in de regio trainingen die speciaal gericht zijn op omgaan met kanker, individueel of samen met deelgenoten. Ook in de reguliere geneeskunde verschijnen steeds meer studies waarin aandacht wordt besteed aan de connectie lichaam en geest en het belang van mindfulness daarin. Fanina vertelt je desgewenst graag meer hierover.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden. Een eigen bijdrage wordt gewaardeerd, zowel door ons als door onze gasten, via onderstaande link of via de spaarvarkens (ook met QR code) op de tafels.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=31wxgX4oT5-eyVZc9DbjvA&qsl_reqcnt=1

Volgende datum Boezemcafé in 2022

De laatste keer dat het Boezemcafé plaats vindt in 2022 is woensdag 30 november a.s. We hopen volgend jaar door te kunnen gaan met het Boezemcafé en ons eerste lustrum te vieren.

Meer informatie en/of aanmelden voor 7 september?  Als je 7 september wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 7 september a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 17 – mei/juni 2022

Het Boezemcafé opent weer op 8 juni a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 8 juni a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest.

De ontmoeting

Deze keer zal de nadruk liggen op de ontmoetingen en de onderlinge gesprekken en schuift er geen professional aan. In feite zijn alle gasten professionals in borstkanker (geworden) en zijn de onderlinge tips en verhalen van onschatbare waarde! Voor de volgende keer (7 september) hebben we weer een heel bijzondere gast op het programma staan.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden.

We bemerken echter bij veel gasten de behoefte om ook zélf wat te kunnen bijdragen aan deze ochtenden waar ze zoveel aan hebben. Daarom is het nu op veler verzoek mogelijk via een spaarpot op de koffietafels (ook met QR code) of via onderstaande link het Boezemcafé te steunen, waarvoor natuurlijk alvast veel dank!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=A0aJSXCoSJeq17icbsvSqQ&qsl_reqcnt=1

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé verder plaats vinden op 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 8 juni?  Als je 8 juni wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 8 juni a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

Het Boezemcafé opent weer op 9 maart a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op 9 maart a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. Hopelijk zijn de coronaperikelen grotendeels voorbij en kunnen we weer gewoon 4 x open dit jaar. We zijn ook in 2022 weer van harte welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig te hebben. Goed om te weten: Hemels houdt zich aan alle coronaregels en dus wordt de coronacheck bij binnenkomst gehanteerd.

Stichting Het Boezemcafé

Het Boezemcafé is eind 2021 Stichting Het Boezemcafé geworden, een belangrijke status voor donaties en fondsen waar we van afhankelijk zijn. Op 1 december jl. ontvingen wij voor de komende jaren een mooie gift van de Oegstgeest Rotary, waar we heel blij mee zijn. We vinden het belangrijk niet alleen een ontmoetingsplaats aan onze gasten aan te bieden maar dit ook gratis en met veel aandacht te kunnen doen. Daar helpt deze gift ons bij!

Als professional schuift deze keer bij de koffie aan

Linda de Vries, fysiotherapeute in Leiden, gespecialiseerd in oedeem- en fasciatherapie, o.a. bij borstkankerpatiënten. De fascia is een bindweefsel dat b.v. door bestralingen of operatie verkleefd kan raken. Door dit los te maken kunnen pijnklachten worden verholpen en je bewegingsvrijheid weer toenemen.  Linda drinkt een kop koffie mee en de gasten kunnen met vragen bij haar terecht.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een YheartpillowY, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen, er is weer een nieuwe voorraad!

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé weer plaatsvinden op 9 maart, 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 9 maart?  Als je 9 maart wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 9 maart a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl