Volg ons op FB

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460

NIEUWSBRIEF nr. 20 – februari 2023

Het Boezemcafé opent voor de eerste keer in het nieuwe jaar op 15 februari a.s.
Het Boezemcafé is er weer op woensdag 15 februari a.s. van 10.00 tot 12.00 u., de eerste keer in ons eerste lustrumjaar! We zijn ook dit jaar weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zullen aanwezig zijn Nicole en 2 x Jacqueline.

Deze keer schuiven bij de koffie aan …
Het Boezemcafé draait met name om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Daarnaast verstrekken we regelmatig tussen de koffie en de thee door graag wat extra informatie op het gebied van borstkankerzorg. Deze keer is aanwezig Bratelle, de nieuwe functionele en comforta- bele beha die helpt bij het verminderen en verlichten van oedeemklachten. Door de masserende werking kan de Bratelle beha helpen om bij oedeemklachten je gemakkelijker te kunnen bewegen en met minder pijn door het leven gaan. En goed om te weten: het Boezemcafé heeft geen aandelen en dit is geen reclamepraatje. Omdat zoveel vrouwen na de behandeling helaas oedeemklachten blijven houden, kan Bratelle een belangrijke aanvulling zijn. Als je geïnteresseerd bent, kun je meteen passen en zien of het wat voor je is. Overigens… ook de dames van Bratelle zijn lotgenoten.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Het Boezemcafé in 2023
In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en ook onze vaste gastvrouwen zijn weer aan boord. Hieronder volgen de data voor 2023:
Woensdag 15 februari, 24 mei, 6 september, 29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 15 februari ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=go9YWVLlQdmkFpFmMMWFTg&qsl_reqcnt=1

Meer informatie en/of aanmelden voor 15 februari? Als je 15 februari wilt komen, wil je je dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens
Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 19 – november 2022

Het Boezemcafé opent weer op 30 november a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u., de laatste keer dit jaar! We zijn weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Jacqueline en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Renske van Schie, wellicht bij sommigen bekend als bezoekster van het Boezemcafé toen zij het proces van borstkanker en de behandelingen daarvoor doormaakte. Renske heeft over wat borstkanker met haar heeft gedaan een prachtig boek geschreven “Kill the bastard” waarin zij met humor, inleving en veel tips haar reis beschrijft. Fijn dat Renske kan aanschuiven om mee te praten.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken uit onze mooie nieuwe voorraad!

Nieuwe datum Workshop Today is a gift

De workshop ‘Today is a gift’ over het thema Selfcare tijdens en na borstkanker is verplaatst naar zaterdag 14 januari 2023 van 14.00 – 17.00 u. in Duinzigt, Oegstgeest. Meer info volgt.

Het Boezemcafé in 2023

In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en zijn ook onze vaste gastvrouwen weer aan boord. Dus we gaan weer een jaartje door! Hieronder volgen de (voorlopige)data voor 2023:

Woensdag *15 februari, *24 mei, *6 september, *29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé

Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om het zo laagdrempelig mogelijk  te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan  via onderstaande link en op 30-11 ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=W6GGdxQ1Rdiyi49W1hQhJA

Meer informatie en/of aanmelden voor 30 november?  Als je 30 november wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 30 november a.s.!  Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 18 – augustus 2022

Het Boezemcafé opent weer op 7 september a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Peggy en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Fanina Luiten, gediplomeerd mindfulness trainer, gespecialiseerd in Mindfulness Based Cancer Recovery. Fanina geeft op diverse locaties in de regio trainingen die speciaal gericht zijn op omgaan met kanker, individueel of samen met deelgenoten. Ook in de reguliere geneeskunde verschijnen steeds meer studies waarin aandacht wordt besteed aan de connectie lichaam en geest en het belang van mindfulness daarin. Fanina vertelt je desgewenst graag meer hierover.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden. Een eigen bijdrage wordt gewaardeerd, zowel door ons als door onze gasten, via onderstaande link of via de spaarvarkens (ook met QR code) op de tafels.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=31wxgX4oT5-eyVZc9DbjvA&qsl_reqcnt=1

Volgende datum Boezemcafé in 2022

De laatste keer dat het Boezemcafé plaats vindt in 2022 is woensdag 30 november a.s. We hopen volgend jaar door te kunnen gaan met het Boezemcafé en ons eerste lustrum te vieren.

Meer informatie en/of aanmelden voor 7 september?  Als je 7 september wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 7 september a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 17 – mei/juni 2022

Het Boezemcafé opent weer op 8 juni a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 8 juni a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest.

De ontmoeting

Deze keer zal de nadruk liggen op de ontmoetingen en de onderlinge gesprekken en schuift er geen professional aan. In feite zijn alle gasten professionals in borstkanker (geworden) en zijn de onderlinge tips en verhalen van onschatbare waarde! Voor de volgende keer (7 september) hebben we weer een heel bijzondere gast op het programma staan.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden.

We bemerken echter bij veel gasten de behoefte om ook zélf wat te kunnen bijdragen aan deze ochtenden waar ze zoveel aan hebben. Daarom is het nu op veler verzoek mogelijk via een spaarpot op de koffietafels (ook met QR code) of via onderstaande link het Boezemcafé te steunen, waarvoor natuurlijk alvast veel dank!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=A0aJSXCoSJeq17icbsvSqQ&qsl_reqcnt=1

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé verder plaats vinden op 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 8 juni?  Als je 8 juni wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 8 juni a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

Het Boezemcafé opent weer op 9 maart a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op 9 maart a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. Hopelijk zijn de coronaperikelen grotendeels voorbij en kunnen we weer gewoon 4 x open dit jaar. We zijn ook in 2022 weer van harte welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig te hebben. Goed om te weten: Hemels houdt zich aan alle coronaregels en dus wordt de coronacheck bij binnenkomst gehanteerd.

Stichting Het Boezemcafé

Het Boezemcafé is eind 2021 Stichting Het Boezemcafé geworden, een belangrijke status voor donaties en fondsen waar we van afhankelijk zijn. Op 1 december jl. ontvingen wij voor de komende jaren een mooie gift van de Oegstgeest Rotary, waar we heel blij mee zijn. We vinden het belangrijk niet alleen een ontmoetingsplaats aan onze gasten aan te bieden maar dit ook gratis en met veel aandacht te kunnen doen. Daar helpt deze gift ons bij!

Als professional schuift deze keer bij de koffie aan

Linda de Vries, fysiotherapeute in Leiden, gespecialiseerd in oedeem- en fasciatherapie, o.a. bij borstkankerpatiënten. De fascia is een bindweefsel dat b.v. door bestralingen of operatie verkleefd kan raken. Door dit los te maken kunnen pijnklachten worden verholpen en je bewegingsvrijheid weer toenemen.  Linda drinkt een kop koffie mee en de gasten kunnen met vragen bij haar terecht.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een YheartpillowY, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen, er is weer een nieuwe voorraad!

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé weer plaatsvinden op 9 maart, 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 9 maart?  Als je 9 maart wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 9 maart a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

NIEUWSBRIEF 15 – november 2021

NIEUWSBRIEF nr. 15 – november 2021

Het Boezemcafé opent weer op 1 december a.s.   

Het Boezemcafé gaat opent weer haar deuren op 1 december van 10.00 tot 12.00 u. We zijn van harte welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig te hebben. Goed om te weten: Hemels houdt zich aan alle coronaregels en dus wordt ook de coronacheck bij binnenkomst gehanteerd.

Het Boezemcafé op Radio/TV Sleutelstad

Op 13 oktober was Jacqueline in gesprek met Elly Krol-Warmerdam (LUMC afd. Mammacare) en Gerlinde Vliegenthart (vlogster over haar borstkankerproces) op Radio/TV Sleutelstad over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van borstkanker. Ook het Boezemcafé komt ter sprake. Je kunt de opnames terug kijken: https://sleutelstad.nl/video/gezond071-aflevering-2/ of terug luisteren als een podcast: https://soundcloud.com/…/2021-10-13-gezond071-wat-doet…

Als professional schuift deze keer bij de koffie aan

Jacqueline Steenvoorden-Sybesma, bij sommigen wellicht ook bekend als een van onze vaste gast- vrouwen. Jacqueline is een zeer ervaren mondhygiëniste met een eigen praktijk in Katwijk. Zij beantwoordt graag onder de koffie vragen over je mond/gebit tijdens en na de behandelingen.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen, er is weer een nieuwe voorraad!

Het Boezemcafé gaat door in 2022

De nieuwe data zullen zo snel als mogelijk worden bekend gemaakt, maar zeker is: het Boezemcafé gaat verder in 2022. We zijn druk bezig met de oprichting van Stichting Het Boezemcafé waarmee het voortbestaan door de subsidie uit Fonds1818 voorlopig gewaarborgd blijft. Houd de website/facebook in de gaten voor de nieuwe data en wees ook (weer) welkom in het nieuwe jaar!

Meer informatie en/of aanmelden voor 1 december? Wil je 1 december komen? Dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

We hopen dat je gaat genieten van de komende wintermaanden en tot ziens op 1 december of in 2022!  Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 14

NIEUWSBRIEF nr. 14 – augustus 2021

Er is weer een Boezemcafé op 1 september a.s. !
De onzekerheden v.w.b. de coronamaatregelen voor de horeca lijken, voorlopig althans, voorbij en daarmee kan het Boezemcafé van woensdag 1 september a.s. doorgaan. We zijn weer van 10.00 tot 12.00 u. welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. In Hemels is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig met elkaar te hebben.
Na het druk bezochte en succesvolle Boezemcafé van 16 juni werd weer duidelijk hoezeer de ontmoeting van vrouwen bij of na borstkanker in een behoefte voorziet.

Even in herinnering gebracht … voor wie is het Boezemcafé bedoeld?
* Het kan kort geleden zijn of misschien wel jaren geleden dat je bent behandeld voor borstkanker of een voorstadium daarvan.
* Het maakt niet uit of je al vaker naar het Boezemcafé bent gekomen of dat je voor de eerste keer komt. Iedereen komt voor hetzelfde: het vinden van erkenning en herkenning bij lotgenoten. Je hebt aan een half woord genoeg bij elkaar.
* Ben je bang dat je je hebt opgegeven, maar dat op de ochtend zelf je energie het toch niet toelaat? Daar is alle begrip voor en dan hopen we dat je de volgende keer kunt komen.
* Heb je te maken met een voorstadium van borstkanker of ben je geconfronteerd met uitzaaiïngen? In alle fases ben je van harte welkom bij het Boezemcafé.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Voor in de agenda: de resterende data voor het Boezemcafé in 2021
* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.
* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Geniet van de zomer en van harte welkom op 1 september a.s.
Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 13 – mei 2021

NIEUWSBRIEF nr. 13 – mei 2021

Nog onzeker of het Boezemcafé van woensdag 26 mei kan doorgaan ivm coronamaatregelen 

De horeca en daarmee ook de mooie locatie van het Boezemcafé zijn helaas binnen nog gesloten. Het terras is wel geopend, maar daar mogen slechts 2 personen uit verschillende huishoudens aan één tafeltje zitten. Het is ook nog steeds niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen. Vooralsnog is de volgende persconferentie gepland op dinsdag 11 mei, dus we zullen nog even geduld moeten hebben (en intussen duimen|) of het Boezemcafé van 26 mei a.s. al dan niet kan doorgaan. Dat blijft dus nog even spannend. We zullen iedereen kort na de persconferentie en het bekendmaken van de hopelijk nieuwe versoepelingen een nieuwsflits hierover sturen.

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s. en dan…

We duimen en hopen natuurlijk dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze 10e keer en dus jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. Alles is geregeld  om onze gasten daar weer te kunnen ontvangen. Als professional schuift deze keer aan bij de koffie Angelique Oudejans, huid- en oedeemtherapeute bij Huidzorg Oegstgeest (www.huidzorgoegstgeest.nl ) Zij beantwoordt graag alle vragen van de gasten over oedeemvorming en -therapie na de operatie en bestralingen bij borstkanker.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                 Jacqueline Eenens 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 12 – Maart 2021

NIEUWSBRIEF nr. 12 – maart 2021

Het Boezemcafé van a.s. woensdag 3 maart kan helaas niet doorgaan.

De horeca en daarmee ook onze geweldige locatie blijven voorlopig helaas nog gesloten. Dus het Boezemcafé van 3 maart a.s. kan tot onze grote spijt niet doorgaan  Daarbij is het ook niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen.

Maar we hebben wel weer een alternatief

Net als de vorige keer kan er een afspraak gemaakt om met elkaar te (video)bellen. Ik maak daarvoor graag ruimte in mijn agenda en/of breng je in contact met een lotgenote. In deze tijd van verminderde sociale contacten, beperkt ziekenhuisbezoek en minder psychosociale ondersteuning is gebleken dat hieraan behoefte is. Dus: ken je iemand die met vragen zit of wil je zelf even je hart luchten of zit je verlegen om wat tips, neem dan gerust per email of whatsapp contact met ons op. 

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s.!

We duimen en hopen dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. We hebben onlangs subsidie van Fonds 1818 gekregen, wat de voortgang van het Boezemcafé voor dit jaar weer garandeert, mits corona geen roet in het eten gooit natuurlijk…

De gastvrouwen van het Boezemcafé en ik staan te trappelen om onze gasten weer te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi voorjaars Boezemcafé  van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten van harte welkom op 26 mei a.s.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,           Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Nieuwsbrief 11 december 2020

NIEUWSBRIEF nr. 11 – december 2020

Het Boezemcafé gaat door in 2021!

Helaas werd ook het Boezemcafé en onze locatie Brasserie Hemels het afgelopen jaar getroffen door de impact van het coronavirus. Twee keer kon het café hierdoor niet plaatsvinden, wat voor veel teleurgestelde ‘Boezemvriendinnen’ zorgde. Het onderlinge contact werd duidelijk gemist! Daarom een korte extra nieuwsbrief om te laten weten dat het Boezemcafé DOORGAAT in 2021!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het echt gaat om het persoonlijke contact met elkaar, elkaar in de ogen zien terwijl er al snel zoveel vertrouwelijkheden worden uitgewisseld. Dat is toch lastiger gebleken om online tot stand te brengen. Dat is voor ons een grote stimulans om met goede moed vooruit te kijken naar mogelijkheden in het nieuwe jaar.

We duimen dat ons eerste geplande Boezemcafé (onze 10e editie!) op woensdag 3 maart 2021 kan doorgaan, zodat we weer die mooie plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. Brasserie Hemels in Oegstgeest was onze zeer gewaardeerde locatie waar wij ons erg welkom voelden. Hierbij nogmaals dank dat we in 2020 toch twee keer geheel belangeloos te gast mochten zijn bij jullie!

De gastvrouwen van het Boezemcafé staan weer met veel zin klaar de gasten te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi jaar van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten weer van harte welkom in het Boezemcafé.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 3 maart van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws. Voor nu wensen we iedereen een zo mooi als mogelijke kersttijd en een beter 2021. Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens in het nieuwe jaar.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                   Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl