Nieuwsbrief 10 november 2020

NIEUWSBRIEF nr. 10 – november 2020

Het Boezemcafé van 25 november a.s. kan helaas niet doorgaan.  

Het Boezemcafé van 25 november a.s. kan helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus. Helaas is de horeca en daarmee ook onze geweldige locatie voorlopig nog gesloten. Daarbij is het ook niet mogelijk op een andere locatie met een groep bijeen te komen. Dat is natuurlijk heel jammer, zeker omdat het onze jubileumeditie (de 10e keer!) zou zijn. Maar die houden we tegoed!

Wat kan er wel?

Net in deze tijd van verminderde sociale contacten, beperkt ziekenhuisbezoek en minder psychosociale ondersteuning is er wel degelijk behoefte aan contact van lotgenoten. Dus: zit je met vragen, wil je even je hart luchten, etc. neem dan gerust per email of whatsapp/sms contact op met Jacqueline van het Boezemcafé. We maken dan een afspraak om een met elkaar te (video)bellen. Wellicht kan ik je ook in contact brengen met een lotgenote van het Boezemcafé of je van wat handige tips voorzien.

Het Boezemcafé in 2021

De plannen zijn er om het Boezemcafé in 2021 te laten doorgaan! Brasserie Hemels in Oegstgeest wil ook in het nieuwe jaar weer graag onze warme, gezellige en gastvrije huiskamer zijn. Zoals ook al door veel bezoekers aangeven: beter wordt het niet!

De data zullen voor 2021 z.s.m. worden vastgesteld en bekend worden gemaakt.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 of volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Voor nu wensen we iedereen een mooie wintertijd. Blijf gezond en dan hopelijk (weer) tot ziens in het nieuwe jaar. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *