Nieuwsbrief 11 december 2020

NIEUWSBRIEF nr. 11 – december 2020

Het Boezemcafé gaat door in 2021!

Helaas werd ook het Boezemcafé en onze locatie Brasserie Hemels het afgelopen jaar getroffen door de impact van het coronavirus. Twee keer kon het café hierdoor niet plaatsvinden, wat voor veel teleurgestelde ‘Boezemvriendinnen’ zorgde. Het onderlinge contact werd duidelijk gemist! Daarom een korte extra nieuwsbrief om te laten weten dat het Boezemcafé DOORGAAT in 2021!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het echt gaat om het persoonlijke contact met elkaar, elkaar in de ogen zien terwijl er al snel zoveel vertrouwelijkheden worden uitgewisseld. Dat is toch lastiger gebleken om online tot stand te brengen. Dat is voor ons een grote stimulans om met goede moed vooruit te kijken naar mogelijkheden in het nieuwe jaar.

We duimen dat ons eerste geplande Boezemcafé (onze 10e editie!) op woensdag 3 maart 2021 kan doorgaan, zodat we weer die mooie plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. Brasserie Hemels in Oegstgeest was onze zeer gewaardeerde locatie waar wij ons erg welkom voelden. Hierbij nogmaals dank dat we in 2020 toch twee keer geheel belangeloos te gast mochten zijn bij jullie!

De gastvrouwen van het Boezemcafé staan weer met veel zin klaar de gasten te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi jaar van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten weer van harte welkom in het Boezemcafé.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 3 maart van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws. Voor nu wensen we iedereen een zo mooi als mogelijke kersttijd en een beter 2021. Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens in het nieuwe jaar.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                   Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *