Nieuwsbrief 12 – Maart 2021

NIEUWSBRIEF nr. 12 – maart 2021

Het Boezemcafé van a.s. woensdag 3 maart kan helaas niet doorgaan.

De horeca en daarmee ook onze geweldige locatie blijven voorlopig helaas nog gesloten. Dus het Boezemcafé van 3 maart a.s. kan tot onze grote spijt niet doorgaan  Daarbij is het ook niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen.

Maar we hebben wel weer een alternatief

Net als de vorige keer kan er een afspraak gemaakt om met elkaar te (video)bellen. Ik maak daarvoor graag ruimte in mijn agenda en/of breng je in contact met een lotgenote. In deze tijd van verminderde sociale contacten, beperkt ziekenhuisbezoek en minder psychosociale ondersteuning is gebleken dat hieraan behoefte is. Dus: ken je iemand die met vragen zit of wil je zelf even je hart luchten of zit je verlegen om wat tips, neem dan gerust per email of whatsapp contact met ons op. 

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s.!

We duimen en hopen dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. We hebben onlangs subsidie van Fonds 1818 gekregen, wat de voortgang van het Boezemcafé voor dit jaar weer garandeert, mits corona geen roet in het eten gooit natuurlijk…

De gastvrouwen van het Boezemcafé en ik staan te trappelen om onze gasten weer te ontvangen en een aantal professionals heeft ook al hun medewerking toegezegd voor het komende jaar.

Kortom: we gaan er als alles meezit een mooi voorjaars Boezemcafé  van maken en heten graag onze ‘oude’ en nieuwe  gasten van harte welkom op 26 mei a.s.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,           Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *