Nieuwsbrief 13 – mei 2021

NIEUWSBRIEF nr. 13 – mei 2021

Nog onzeker of het Boezemcafé van woensdag 26 mei kan doorgaan ivm coronamaatregelen 

De horeca en daarmee ook de mooie locatie van het Boezemcafé zijn helaas binnen nog gesloten. Het terras is wel geopend, maar daar mogen slechts 2 personen uit verschillende huishoudens aan één tafeltje zitten. Het is ook nog steeds niet toegestaan op een andere plek met een groep bijeen te komen. Vooralsnog is de volgende persconferentie gepland op dinsdag 11 mei, dus we zullen nog even geduld moeten hebben (en intussen duimen|) of het Boezemcafé van 26 mei a.s. al dan niet kan doorgaan. Dat blijft dus nog even spannend. We zullen iedereen kort na de persconferentie en het bekendmaken van de hopelijk nieuwe versoepelingen een nieuwsflits hierover sturen.

Hopelijk gaat het Boezemcafé wél door op 26 mei a.s. en dan…

We duimen en hopen natuurlijk dat ons eerstvolgende geplande Boezemcafé (onze 10e keer en dus jubileumeditie!) op woensdag 26 mei 2021 kan doorgaan, zodat we weer die fijne plek kunnen bieden waar vrouwen met of na borstkanker elkaar kunnen ontmoeten en steunen. We voelen ons zeer welkom in Brasserie Hemels in  Oegstgeest. Alles is geregeld  om onze gasten daar weer te kunnen ontvangen. Als professional schuift deze keer aan bij de koffie Angelique Oudejans, huid- en oedeemtherapeute bij Huidzorg Oegstgeest (www.huidzorgoegstgeest.nl ) Zij beantwoordt graag alle vragen van de gasten over oedeemvorming en -therapie na de operatie en bestralingen bij borstkanker.

Voor in de agenda: de data voor het Boezemcafé in 2021

* woensdag 26 mei van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.

* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Blijf gezond en hopelijk (weer) tot ziens op 26 mei a.s.

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,                 Jacqueline Eenens 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *