Nieuwsbrief 14

NIEUWSBRIEF nr. 14 – augustus 2021

Er is weer een Boezemcafé op 1 september a.s. !
De onzekerheden v.w.b. de coronamaatregelen voor de horeca lijken, voorlopig althans, voorbij en daarmee kan het Boezemcafé van woensdag 1 september a.s. doorgaan. We zijn weer van 10.00 tot 12.00 u. welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. In Hemels is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig met elkaar te hebben.
Na het druk bezochte en succesvolle Boezemcafé van 16 juni werd weer duidelijk hoezeer de ontmoeting van vrouwen bij of na borstkanker in een behoefte voorziet.

Even in herinnering gebracht … voor wie is het Boezemcafé bedoeld?
* Het kan kort geleden zijn of misschien wel jaren geleden dat je bent behandeld voor borstkanker of een voorstadium daarvan.
* Het maakt niet uit of je al vaker naar het Boezemcafé bent gekomen of dat je voor de eerste keer komt. Iedereen komt voor hetzelfde: het vinden van erkenning en herkenning bij lotgenoten. Je hebt aan een half woord genoeg bij elkaar.
* Ben je bang dat je je hebt opgegeven, maar dat op de ochtend zelf je energie het toch niet toelaat? Daar is alle begrip voor en dan hopen we dat je de volgende keer kunt komen.
* Heb je te maken met een voorstadium van borstkanker of ben je geconfronteerd met uitzaaiïngen? In alle fases ben je van harte welkom bij het Boezemcafé.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Voor in de agenda: de resterende data voor het Boezemcafé in 2021
* woensdag 1 september van 10.00 – 12.00 u.
* woensdag 1 december van 10.00 – 12.00 u.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.boezemcafe.nl, neem gerust contact op via de mail boezemcafe@gmail.com, of tel. 0621426567 en volg ons op de facebookpagina van het Boezemcafé www.facebook.com/boezemcafe/ voor het laatste nieuws.

Geniet van de zomer en van harte welkom op 1 september a.s.
Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *