NIEUWSBRIEF 15 – november 2021

NIEUWSBRIEF nr. 15 – november 2021

Het Boezemcafé opent weer op 1 december a.s.   

Het Boezemcafé gaat opent weer haar deuren op 1 december van 10.00 tot 12.00 u. We zijn van harte welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig te hebben. Goed om te weten: Hemels houdt zich aan alle coronaregels en dus wordt ook de coronacheck bij binnenkomst gehanteerd.

Het Boezemcafé op Radio/TV Sleutelstad

Op 13 oktober was Jacqueline in gesprek met Elly Krol-Warmerdam (LUMC afd. Mammacare) en Gerlinde Vliegenthart (vlogster over haar borstkankerproces) op Radio/TV Sleutelstad over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van borstkanker. Ook het Boezemcafé komt ter sprake. Je kunt de opnames terug kijken: https://sleutelstad.nl/video/gezond071-aflevering-2/ of terug luisteren als een podcast: https://soundcloud.com/…/2021-10-13-gezond071-wat-doet…

Als professional schuift deze keer bij de koffie aan

Jacqueline Steenvoorden-Sybesma, bij sommigen wellicht ook bekend als een van onze vaste gast- vrouwen. Jacqueline is een zeer ervaren mondhygiëniste met een eigen praktijk in Katwijk. Zij beantwoordt graag onder de koffie vragen over je mond/gebit tijdens en na de behandelingen.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen, er is weer een nieuwe voorraad!

Het Boezemcafé gaat door in 2022

De nieuwe data zullen zo snel als mogelijk worden bekend gemaakt, maar zeker is: het Boezemcafé gaat verder in 2022. We zijn druk bezig met de oprichting van Stichting Het Boezemcafé waarmee het voortbestaan door de subsidie uit Fonds1818 voorlopig gewaarborgd blijft. Houd de website/facebook in de gaten voor de nieuwe data en wees ook (weer) welkom in het nieuwe jaar!

Meer informatie en/of aanmelden voor 1 december? Wil je 1 december komen? Dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

We hopen dat je gaat genieten van de komende wintermaanden en tot ziens op 1 december of in 2022!  Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *