NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

NIEUWSBRIEF nr. 16 – februari 2022

Het Boezemcafé opent weer op 9 maart a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op 9 maart a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. Hopelijk zijn de coronaperikelen grotendeels voorbij en kunnen we weer gewoon 4 x open dit jaar. We zijn ook in 2022 weer van harte welkom bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Hier is ruim voldoende plaats om genoeg afstand van elkaar te kunnen houden en het toch gezellig te hebben. Goed om te weten: Hemels houdt zich aan alle coronaregels en dus wordt de coronacheck bij binnenkomst gehanteerd.

Stichting Het Boezemcafé

Het Boezemcafé is eind 2021 Stichting Het Boezemcafé geworden, een belangrijke status voor donaties en fondsen waar we van afhankelijk zijn. Op 1 december jl. ontvingen wij voor de komende jaren een mooie gift van de Oegstgeest Rotary, waar we heel blij mee zijn. We vinden het belangrijk niet alleen een ontmoetingsplaats aan onze gasten aan te bieden maar dit ook gratis en met veel aandacht te kunnen doen. Daar helpt deze gift ons bij!

Als professional schuift deze keer bij de koffie aan

Linda de Vries, fysiotherapeute in Leiden, gespecialiseerd in oedeem- en fasciatherapie, o.a. bij borstkankerpatiënten. De fascia is een bindweefsel dat b.v. door bestralingen of operatie verkleefd kan raken. Door dit los te maken kunnen pijnklachten worden verholpen en je bewegingsvrijheid weer toenemen.  Linda drinkt een kop koffie mee en de gasten kunnen met vragen bij haar terecht.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een YheartpillowY, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen, er is weer een nieuwe voorraad!

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé weer plaatsvinden op 9 maart, 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 9 maart?  Als je 9 maart wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 9 maart a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

 

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *