NIEUWSBRIEF nr. 17 – mei/juni 2022

Het Boezemcafé opent weer op 8 juni a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 8 juni a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest.

De ontmoeting

Deze keer zal de nadruk liggen op de ontmoetingen en de onderlinge gesprekken en schuift er geen professional aan. In feite zijn alle gasten professionals in borstkanker (geworden) en zijn de onderlinge tips en verhalen van onschatbare waarde! Voor de volgende keer (7 september) hebben we weer een heel bijzondere gast op het programma staan.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden.

We bemerken echter bij veel gasten de behoefte om ook zélf wat te kunnen bijdragen aan deze ochtenden waar ze zoveel aan hebben. Daarom is het nu op veler verzoek mogelijk via een spaarpot op de koffietafels (ook met QR code) of via onderstaande link het Boezemcafé te steunen, waarvoor natuurlijk alvast veel dank!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=A0aJSXCoSJeq17icbsvSqQ&qsl_reqcnt=1

De nieuwe data van het Boezemcafé in 2022

In 2022 zal Het Boezemcafé verder plaats vinden op 8 juni, 7 september en 30 november a.s. Welkom!

Meer informatie en/of aanmelden voor 8 juni?  Als je 8 juni wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567.

Van harte tot ziens op 8 juni a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *