NIEUWSBRIEF nr. 18 – augustus 2022

Het Boezemcafé opent weer op 7 september a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u. We zijn ook nu van harte welkom op onze vertrouwde plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Peggy en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Fanina Luiten, gediplomeerd mindfulness trainer, gespecialiseerd in Mindfulness Based Cancer Recovery. Fanina geeft op diverse locaties in de regio trainingen die speciaal gericht zijn op omgaan met kanker, individueel of samen met deelgenoten. Ook in de reguliere geneeskunde verschijnen steeds meer studies waarin aandacht wordt besteed aan de connectie lichaam en geest en het belang van mindfulness daarin. Fanina vertelt je desgewenst graag meer hierover.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken en meenemen.

Stichting Het Boezemcafé

Om het Boezemcafé zo laagdrempelig mogelijk  te houden zijn de ochtenden voor alle gasten gratis. We hopen door middel van donaties en fondsen dit ook zo lang mogelijk zo te houden. Een eigen bijdrage wordt gewaardeerd, zowel door ons als door onze gasten, via onderstaande link of via de spaarvarkens (ook met QR code) op de tafels.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=31wxgX4oT5-eyVZc9DbjvA&qsl_reqcnt=1

Volgende datum Boezemcafé in 2022

De laatste keer dat het Boezemcafé plaats vindt in 2022 is woensdag 30 november a.s. We hopen volgend jaar door te kunnen gaan met het Boezemcafé en ons eerste lustrum te vieren.

Meer informatie en/of aanmelden voor 7 september?  Als je 7 september wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 7 september a.s.!

Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *