NIEUWSBRIEF nr. 19 – november 2022

Het Boezemcafé opent weer op 30 november a.s.   

Het Boezemcafé opent weer haar deuren op woensdag 7 september a.s.  van 10.00 tot 12.00 u., de laatste keer dit jaar! We zijn weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen vanuit het Boezemcafé zullen aanwezig zijn Nicole, Jacqueline en ondergetekende.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Renske van Schie, wellicht bij sommigen bekend als bezoekster van het Boezemcafé toen zij het proces van borstkanker en de behandelingen daarvoor doormaakte. Renske heeft over wat borstkanker met haar heeft gedaan een prachtig boek geschreven “Kill the bastard” waarin zij met humor, inleving en veel tips haar reis beschrijft. Fijn dat Renske kan aanschuiven om mee te praten.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Laat ons even weten als je zo’n kussentje goed kunt gebruiken, dan kun je er meteen een uitzoeken uit onze mooie nieuwe voorraad!

Nieuwe datum Workshop Today is a gift

De workshop ‘Today is a gift’ over het thema Selfcare tijdens en na borstkanker is verplaatst naar zaterdag 14 januari 2023 van 14.00 – 17.00 u. in Duinzigt, Oegstgeest. Meer info volgt.

Het Boezemcafé in 2023

In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en zijn ook onze vaste gastvrouwen weer aan boord. Dus we gaan weer een jaartje door! Hieronder volgen de (voorlopige)data voor 2023:

Woensdag *15 februari, *24 mei, *6 september, *29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé

Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om het zo laagdrempelig mogelijk  te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan  via onderstaande link en op 30-11 ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=W6GGdxQ1Rdiyi49W1hQhJA

Meer informatie en/of aanmelden voor 30 november?  Als je 30 november wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens op 30 november a.s.!  Lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *