NIEUWSBRIEF nr. 20 – februari 2023

Het Boezemcafé opent voor de eerste keer in het nieuwe jaar op 15 februari a.s.
Het Boezemcafé is er weer op woensdag 15 februari a.s. van 10.00 tot 12.00 u., de eerste keer in ons eerste lustrumjaar! We zijn ook dit jaar weer welkom op ‘onze’ plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zullen aanwezig zijn Nicole en 2 x Jacqueline.

Deze keer schuiven bij de koffie aan …
Het Boezemcafé draait met name om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Daarnaast verstrekken we regelmatig tussen de koffie en de thee door graag wat extra informatie op het gebied van borstkankerzorg. Deze keer is aanwezig Bratelle, de nieuwe functionele en comforta- bele beha die helpt bij het verminderen en verlichten van oedeemklachten. Door de masserende werking kan de Bratelle beha helpen om bij oedeemklachten je gemakkelijker te kunnen bewegen en met minder pijn door het leven gaan. En goed om te weten: het Boezemcafé heeft geen aandelen en dit is geen reclamepraatje. Omdat zoveel vrouwen na de behandeling helaas oedeemklachten blijven houden, kan Bratelle een belangrijke aanvulling zijn. Als je geïnteresseerd bent, kun je meteen passen en zien of het wat voor je is. Overigens… ook de dames van Bratelle zijn lotgenoten.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Het Boezemcafé in 2023
In 2023 mogen we weer te gast zijn in Brasserie Hemels en ook onze vaste gastvrouwen zijn weer aan boord. Hieronder volgen de data voor 2023:
Woensdag 15 februari, 24 mei, 6 september, 29 november 2023 van 10.00-12.00 u.

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 15 februari ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=go9YWVLlQdmkFpFmMMWFTg&qsl_reqcnt=1

Meer informatie en/of aanmelden voor 15 februari? Als je 15 februari wilt komen, wil je je dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens
Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *