NIEUWSBRIEF nr. 22 – augustus 2023

Het Boezemcafé gaat weer open op woensdag 6 september a.s.
Na een fijn en drukbezocht lustrum-Boezemcafé op 24 mei jl. gaat het Boezemcafé weer open op woensdag 6 september a.s. van 10.00 tot 12.00 u. We zijn weer welkom op ‘onze’ vaste plek in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Als gastvrouwen zijn aanwezig Peggy en 2 Jacqueline’s.

De ontmoeting staat centraal
Het Boezemcafé draait vooral om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Regelmatig schuift een gast uit de borstkankerzorg aan voor wat extra informatie op zijn/haar vakgebied. Deze keer kiezen we bewust voor de rust en de ontmoeting en de gesprekken met elkaar. De volgende keer zal er wel weer een gast zijn, nl. Sabine Wernars. Zij is de drijvende kracht achter het landelijke borstkankersymposium en een van haar aandachtspunten is de combinatie werk en kanker.

Heartpillows
Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. We hebben een mooie nieuwe voorraad gekregen van Yvonne! Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Voor de agenda
De laatste data voor 2023 zijn 6 september, 29 november van 10.00-12.00 u.
In de bijlage tref je een uitnodiging aan voor een workshop op zaterdag 28 oktober a.s. met het thema ‘Loslaten en weer genieten na kanker’, gegeven door Jacqueline Eenens (coach bij borstkanker) en Fanina Luiten (mindfulnesstrainer bij kanker).

Donatie aan het Boezemcafé
Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten gratis. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan via onderstaande link en op 6 september ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank voor de ondersteuning!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=WLbs4WLBRaqbeTxYKBSkqA

Meer informatie en/of aanmelden voor 6 september?
Als je 6 september wilt komen, dan graag even aanmelden via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Voel je welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,
Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *