NIEUWSBRIEF nr. 23 – november 2023

Het Boezemcafé opent op NIEUWE LOCATIE op woensdag 29 november a.s.    

Zoals al eerder aangekondigd verhuist het Boezemcafé vanaf 29 november a.s. naar de sfeervolle locatie van Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier 51 in Sassenheim. Je kunt voor de deur parkeren en het OV is ook prima! N.B.: je moet één trap omhoog naar ‘onze’ vide en er is helaas geen lift aanwezig. Als gastvrouwen zullen aanwezig zijn Nicole, Sylvia en Jacqueline.

Deze keer schuift bij de koffie aan …

Het Boezemcafé draait vooral om de ontmoetingen van vrouwen met of na borstkanker. Regelmatig schuift een gast uit de borstkankerzorg aan voor wat extra informatie op zijn/haar vakgebied. Deze keer is dat Sabine Wernars. Sabine is een van de drijvende krachten achter het landelijke Borstkankersymposium (op 16 maart 2024), georganiseerd door de Stichting Jij speelt de hoofdrol. Tevens is een van haar aandachtspunten de combinatie werk en kanker.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een ‘heartpillow’, de zachte hartvormige kussentjes, speciaal ontworpen voor na een borstoperatie. We hebben onlangs nieuwe voorraad gekregen van Yvonne!  Je mag er eentje uitzoeken als je die goed kunt gebruiken.

Voor de agenda de data van 2024

Dit is alweer het laatste Boezemcafé van 2023, maar we gaan door in 2024! De voorlopige nieuwe data voor 2024 zijn: 28 februari, 22 mei, 4 september en 27 november van 10.00-12.00 u.

In de bijlage tref je een uitnodiging aan voor een herhaling van de succesvolle workshop met het thema ‘Selfcare, hoe zorg je goed voor jezelf in tijden van en na (borst)kanker’ die op vrijdag 17 november a.s. wordt gegeven door Jacqueline Eenens (coach bij borstkanker) en Fanina Luiten (mindfulnesstrainer bij kanker) in het Adamas huis in Nieuw Vennep. Opgeven via Adamas. Welkom!

Donatie aan het Boezemcafé

Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk  te houden, zijn de ochtenden voor onze gasten in principe gratis. Het Boezemcafé is afhankelijk van fondsen en donaties. Een bijdrage of donatie wordt erg gewaardeerd. Dat kan  via onderstaande link en op 29 november a.s. ook of via de spaarvarkens (contant of met QR code) op de tafels. Alvast veel dank voor de ondersteuning!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=uiDQG-YITNOyp2MhgAaUNQ

Meer informatie en/of wil je je aanmelden voor 29 november?

Dat kan via de mail boezemcafe@gmail.com, of app/tel. 0621426567. Voel je welkom!

Van harte tot ziens en lieve groet, namens het team van het Boezemcafé,

Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567 Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *