Volg ons op FB

1 week ago

Het Boezemcafé

"Heel gezellig en waardevol, respect!"

Woensdag 9 september vond Het Boezemcafé plaats in Brasserie Hemels Oegstgeest. We mochten op deze gezellige plek een groep dames ontvangen die al snel met elkaar in gesprek raakten. "Hier kunnen we alles bespreken en hoeven we met niemand rekening te houden" was een van de opmerkingen die ik hoorde.

Er werd over en weer veel verteld en herkenning gevonden, maar ook goede tips uitgewisseld b.v. over de Qups van ProudBreast en Qups volgers. Nathalie van Cosmederma schoof aan om vragen te beantwoorden m.b.t. huidproblematiek na chemo of bestralingen en Jacqueline Steenvoorden was als gastvrouw aanwezig, zo fijn! Dank ook aan Weleda City Spa Nederland in Oegstgeest voor de mooie bijdrage aan de goodiebag. Dank aan Hemels voor de warme ontvangst en lekkere koffie, thee en aangeboden lekkers. Zonder het Fonds 1818 zou het Boezemcafé niet in deze vorm kunnen worden georganiseerd.

25 november a.s. vindt het Boezemcafé voor de 10e en laatste keer dit jaar plaats. De eerste gasten staan alweer op de lijst. Same time, same place, van harte welkom!
...

View on Facebook

2 weeks ago

Het Boezemcafé

DAT MAG IN DE KRANT!
Het Boezemcafé is weer geopend a.s. woensdag 9 september van 10 - 12 u. bij Brasserie Hemels in Oegstgeest. Heb je borstkanker (gehad) en vind je het fijn eens met lotgenoten te praten? Je bent van harte welkom!

Graag even aanmelden via boezemcafe@gmail.com. Misschien tot ziens?!
...

View on Facebook

3 weeks ago

Het Boezemcafé

WAT KAN HET BOEZEMCAFÉ EIGENLIJK VOOR JE BETEKENEN?💗
Op 9 september a.s. van 10.00-12.00 is het Boezemcafé voor het eerst na de coronacrisis weer geopend. En dat helemaal coronaproof, daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Waarom zou je eigenlijk naar het Boezemcafé komen als je borstkanker hebt (gehad)?
Wat eigenlijk iedere keer als belangrijkste reden wordt aangegeven door onze bezoekers, jong en ouder, is de ontmoetingen met dames die min of meer dezelfde ervaringen hebben als jij. De herkenning, erkenning en het aan een half woord genoeg hebben is vaak lastig te vinden in je eigen omgeving. Bij het Boezemcafé kun je eens rustig je hart luchten zonder dat je jezelf een zeur vindt... (ook al ben je dat natuurlijk niet). Het kan best even spannend zijn in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen stappen en dan ook nog in de wetenschap dat het over borstkanker gaat, iets wat je misschien liever zo snel mogelijk wilt vergeten. Maar de ervaring heeft geleerd dat Delen is Helen. En dat gebeurt bij het Boezemcafé. Alle dames vinden het een waardevolle ochtend met mooie ontmoetingen en gaan met een wat lichter rugzakje naar huis. En met een mooie goodiebag natuurlijk, want er mag ook wel eens een beetje verwend worden na alle zware momenten waar je doorheen bent gegaan.
Daarnaast worden er waardevolle ervaringen en tips uitgewisseld en is er altijd een professional aanwezig die geen presentatie houdt, maar gewoon gezellig aanschuift bij de koffie en al je vragen op haar werkgebied beantwoord. Deze keer is dat Nathalie Burger van Cosmederma voor al je vragen op het gebied van o.a. medische dermatografie (bv tepeltatoeage), aanbrengen van wenkbrauwen voor of na chemotherapie of huidverbetering na chemobehandelingen.
Je bent van harte welkom op woensdag 9 september a.s. bij Brasserie Hemels Oegstgeest . De gastvrouwen van het Boezemcafé heten je graag van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 u. Graag even aanmelden van tevoren via boezemcafe@gmail.com of 06 21426567
...

View on Facebook

2 months ago

Het Boezemcafé

9 SEPTEMBER A.S WEER BOEZEMCAFÉ 💗

Helaas kon het Boezemcafé van 13 mei jl. niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar.... goed nieuws! Als alles goed blijft gaan, kan het Boezemcafé van 9 september a.s. weer doorgaan! 😃
De locatie, Brasserie Hemels in Oegstgeest, heeft goede maatregelen getroffen m.b.t. het coronavirus en kan de gasten voor het Boezemcafé op een veilige manier en met inachtneming van alle regels ontvangen. En niet te vergeten op dezelfde warme en gastvrije manier als de vorige keer waar onze gasten erg over te spreken waren! Er is voldoende ruimte op onze 'eigen' plek om veilig én gezellig met elkaar in gesprek te gaan, vanzelfsprekend met goede koffie en wat lekkers erbij. Natuurlijk verwelkomen we ook weer een professional, werkzaam in de borstkankerzorg, die aanschuift bij de koffie en aan wie je desgewenst vragen kunt stellen. Abonneer je op onze nieuwsbrief via boezemcafe@gmail.com en je hoort wie dat deze keer zal zijn!

Graag van te voren aanmelden voor het Boezemcafé van 9 september via boezemcafe@gmail.com. Aanmelden kan al en je bent van harte welkom!
Het team van het Boezemcafé wenst iedereen een mooie zomer en hopelijk tot 9 september a.s.!
...

View on Facebook