Nieuwsbrief 9 – augustus 2020

NIEUWSBRIEF 9 – augustus 2020

Het Boezemcafé van 9 september a.s. gaat door!

We zijn blij dat het – zoals het er nu uitziet – het Boezemcafé van 9 september a.s. kan doorgaan. Van 10.00 – 12.00 u. zijn we van harte welkom in Brasserie Hemels in Oegstgeest. Het afgescheiden stuk van de brasserie wordt weer voor ons ingericht, geheel coronaproof zodat het mogelijk is voldoende afstand te bewaren maar toch gezellig bij elkaar te zitten. Toegang is gratis en we ontvangen zoals altijd graag onze gasten met koffie, thee en wat lekkers erbij. Dit wordt aangeboden door het Boezemcafé i.s.m. Brasserie Hemels.

Locatie Boezemcafé

Brasserie Hemels is gelegen aan de Terweeweg 5-C (hoek De Kempenaerstraat/ Terweeweg) en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of op het parkeerterreintje achter AH (gratis  met blauwe schijf).

Bij de koffie schuift deze keer aan…..

Nathalie Burger van Cosmederma uit Leiden (www.cosmederma.nl). Nathalie is gespecialiseerd in medische dermatografie, b.v. tepeltatoeage, littekenverbetering en het aanbrengen van ontbrekende wenkbrauwen of wimpers na chemotherapie. Daarnaast kun je bij haar terecht voor huidverbetering/-verjonging b.v. na de behandelingen voor borstkanker. Nathalie beantwoordt tussen de koffie door graag alle vragen of geeft tips.

Heartpillows

Het Boezemcafé verstrekt op verzoek graag een heartpillow, de lieve hartvormige kussentjes, gemaakt ter verlichting na een borstoperatie. Laat ons even weten als je er graag eentje wilt hebben.

Aanmelden graag via boezemcafe@gmail.com, tel. 0621426567 (bellen, sms of whatsapp) of via de facebookpagina van het Boezemcafé. Wil je hierbij je emailadres en telefoonnummer achterlaten?

Het volgende Boezemcafé (de 10e!) en het laatste café van 2020 is op  25 november 2020

Ik wens iedereen een mooie staart van de zomer en hopelijk tot ziens op woensdagochtend 9 september!

Lieve groet,                            Jacqueline Eenens

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest (www.upandupcoaching.nl), tel. 06 21426567. Volg ons ook op Facebook www.facebook.com/boezemcafe  of website www.boezemcafe.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *